Čekání na dodavatele

1. 7. 2016 Josef Krob

Otevírání obálek s nabídkami na generálního dodavatele stavby je posunuto z 20. 7. na 1. 8. Důvodem je doplnění dodatečných informací na vyžádání.

Nečeká se se založenýma rukama, specifikují se poslední detaily projektu interiéru - jen pro vaši představu - třeba výška pracovního stolu. Na to jsou samozřemě normy a nařízení vlády a je třeba zvážit pro jakou činnost bude stůl používán, pod některé stoly by měl mít možnost dostat se uživatel na vozíku, některé stoly by měly být skládací a současně chceme minimalizovat množství rozdílných typů a přitom nediskriminovat žádného otenciálního výrobce či dodavatele a samozřejmě se ve specifikacích vyhnout všem konkrétním jménům firem a obchodníků…

Budova Gorkého 13, do které se bude stěhovat děkanát, je už v poslední fázi úprav (malíři, koberce), takže stěhování by mohlo proběhnout podle plánu a bude-li dodavatel vybrán bez průtahů, nic by nemělo bránit předání stavby.  Ano, používám raději kondicionál, protože se stále řeší některé administrativní a právní záležitosti, jejichž výsledek by mohl celou akci ovlinit.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info